Anja van Gorsel wordt partner bij Wesselo & Partners

Utrecht, 6 oktober 2015 - Per 1 oktober is Anja van Gorsel toegetreden als partner bij Wesselo & Partners. Wesselo & Partners is marktleider in executive search voor kennisintensieve instellingen en onderwijs. Anja van Gorsel was de afgelopen vijf jaar voorzitter College van Bestuur van het Albeda College. Haar brede ervaring als bestuurder, toezichthouder en ondernemer zal zij inzetten voor opdrachtgevers van Wesselo & Partners. Daarnaast zal zij zicht richten op ontwikkeling en uitbreiding van
het bureau binnen het publieke domein.


Oprichter Gerard Wesselo: “Het aantal opdrachten van Wesselo & Partners is de afgelopen periode fors toegenomen. Met de komst van Anja van Gorsel kunnen we de groeiende vraag van klanten met de kwaliteit en kennis blijven beantwoorden die men van ons gewend is. Daarnaast gaan we samen met Anja invulling geven aan onze ambitie om uit te breiden en te groeien in andere sectoren binnen het publieke domein.”

Anja van Gorsel: “Mijn hart ligt bij executive search en ik wil graag een bijdrage leveren aan het goed functioneren van de publieke sector. Bij Wesselo & Partners kan dat en krijg ik de mogelijkheid om dat op een ondernemende manier te doen. De juiste match is ongelofelijk belangrijk. Voor de toekomst van een organisatie en de mensen die daarin werken, maar ook voor de toekomst en carrière van een kandidaat.”

Carrièreoverzicht
Anja van Gorsel is de afgelopen vijf jaar voorzitter geweest van het CvB van het Albeda College. Daarvoor was ze bijna 2,5 jaar directeur Ruimte en Wonen bij management- en adviesbureau BMC, de grootste zakelijke dienstverlener in de publieke sector. Van 200o tot 2007 was ze bestuurder, aandeelhouder en oprichter van PublicSpirit, een search/werving- en selectiebureau in de publieke sector voor onder andere overheden, volkshuisvesting, onderwijs en zorg. Haar brede bestuurlijke en toezichthoudende ervaring betreft de volle breedte van het (semi) publieke domein.


Voor meer informatie is Anja van Gorsel bereikbaar via 06-53293038 of
030-2758440.