Avans Hogeschool benoemt Directeur Academie voor Communicatie en User Experience en Directeur ad interim van de Diensteenheid ICT en Facilitair

Het College van Bestuur heeft Carolien Giesen per 15 september a.s. benoemd tot directeur van ACUE. Carolien is sinds januari 2014 werkzaam bij Avans als adjunct-directeur van Academie voor Ondernemerschap, Marketing en Innovatie. Ze gaf leiding aan de teams Small Business & Retail Management en Bedrijfsvoering van de academie. Daarnaast had ze zitting in een aantal stuurgroepen en was voorzitter van het Bossche directeurenoverleg. Carolien heeft Bedrijfseconomie aan de Tilburg University gestudeerd, met een specialisatie in Marketing. Na een loopbaan in het bedrijfsleven heeft ze in 2000 de overstap naar het onderwijs gemaakt. Voor haar carrière bij Avans was ze werkzaam bij Fontys Economische Hogeschool in Tilburg, waar ze verschillende rollen heeft vervuld, startend als docent en eindigend als opleidingscoördinator en teammanager.

Het College van Bestuur heeft eveneens besloten om Frank Hendrickx per 1 september a.s. te benoemen tot directeur ad interim van de Diensteenheid ICT en Facilitair. Frank is medeoprichter en partner van Colphen & Partners, een partnership van ervaren interim-managers. Frank heeft een breed scala aan consultancy en interim-opdrachten uitgevoerd zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector. Van augustus 2014 tot maart 2016 was Frank interim-directeur ICT van de Haagse Hogeschool en van maart tot augustus 2016 interim-directeur van de dienst Onderwijs, Kennis en Communicatie (OK&C) bij de Haagse Hogeschool. Frank heeft de opleiding tot Handelsingenieur in de Beleidsinformatica aan de Universiteit van Antwerpen afgerond. In 2014 heeft hij de opleiding Enterprise Architecture afgerond aan de Nyenrode Business University en in 2015 Process Mining aan de TU Eindhoven.