Ayfer Sari nieuwe directeur Avans Academie voor Marketing en Business Management

Het College van Bestuur is zeer verheugd te kunnen melden dat per 1 februari Ayfer Sari start als nieuwe directeur van de Academie voor Marketing en Business Management.

Ayfer Sari is op dit moment werkzaam bij de Hogeschool Inholland waar zij manager transitie is bij het domein Agri Food & Life Sciences in Delft.

Zij is bij Inholland begonnen als docent bedrijfseconomie, maar werd al snel gevraagd clustermanager te worden voor de Deeltijd School of Economics, destijds een nieuw onderdeel van Inholland in Rotterdam met 11 economische deeltijdopleidingen.

Na een aantal jaren werd zij manager O&O en lid van het directieteam van het domein Communicatie, Media en Muziek. Daar was zij verantwoordelijk voor het verbeteren van de bedrijfsresultaten, het verhogen van de instroom van studenten en daarbinnen specifiek voor de opleiding Communicatie, een opleiding op twee locaties voor 1.300 studenten. Na een succesvolle periode is zij gevraagd als manager transitie de strategische herpositionering te leiden van het domein Agri Food & Life Sciences en het veranderproces in de ontwikkeling naar een kenniscentrum.

Ayfer heeft bedrijfskunde gestudeerd bij de EUR en haar master behaald met als specialisatie strategisch management. Recent rondde zij bij SIOO de master executive change management af.