Benoeming Liduine Bremer tot directeur Faculteit Bestuur, Recht & Veiligheid - De Haagse Hogeschool

Het College van Bestuur heeft mevrouw drs. L.M. (Liduine) Bremer aangesteld als directeur van de Faculteit Bestuur, Recht & Veiligheid.

Liduine Bremer is nu werkzaam als algemeen directeur van het Centrum voor Nascholing (CNA) in Amsterdam, dat is verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam. Voordat Liduine deze functie vervulde, is ze geruime tijd en in diverse functies werkzaam geweest bij de UvA en de VU, o.m. als directeur bedrijfsvoering bij verschillende faculteiten. Na afronding van haar doctoraal studie Russische taalkunde is zij haar loopbaan gestart bij de Nuffic en heeft ze door het bekleden van diverse functies kennis en ervaring opgedaan in internationaal onderwijs, wat zeer relevant is voor De Haagse Hogeschool.

Ze heeft ruime managementervaring, en ervaring met bestuur, beleid, onderzoek, ondernemerschap en internationalisering in complexe politiek-bestuurlijke omgevingen. De ervaring die Liduine meeneemt naar De Haagse is niet alleen van toegevoegde waarde voor de faculteit, maar zeker ook voor de organisatie als geheel.