Drie nieuwe leden Raad van Toezicht PCBO Apeldoorn en omgeving

Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van de Stichting Protestants Christelijk Basis Onderwijs te Apeldoorn e.o. zijn blij met drie nieuwe leden voor de Raad van Toezicht. Vanuit deze stichting verzorgen 28 scholen met ongeveer 500 medewerkers onderwijs aan 6500 leerlingen.

De nieuwe leden van de Raad van Toezicht zijn:

Prof. Dr. Bas Ter Weel is hoogleraar economie aan de Universiteit van Maastricht en adjunct directeur van het Centraal Plan Bureau. Hij woont in Apeldoorn. Mevrouw Carlien Krist Spit MsC is onderwijsdirecteur Havo Vwo op het Assink Lyceum te Haaksbergen e.o. Zij woont in Apeldoorn. Mevr drs. Inge Sterenborg van der Schaaf is voorzitter College van Bestuur van CSG Het Streek te Ede. Zij woont in Lochem.

Deze drie nieuwe leden combineren visie en ervaring op onderwijskundig en bestuurlijk gebied met veel inzichten op het gebied van identiteit en samenleving. ‘Ik ben blij dat leden met deze achtergrond van onze Raad van Toezicht deel gaan uitmaken en zie samen met de andere leden van de Raad uit naar de samenwerking’, aldus voorzitter van de Raad van Toezicht Bert Kozijn.