Joris Fiers nieuwe directeur Juridische Hogeschool

Joris Fiers is benoemd als directeur van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys (JHS). Hij treedt per 1 januari in dienst als opvolger van Ilse van de Pas.

Joris Fiers werkte na het afronden van zijn studie rechten aan Tilburg University eerst 12 jaar in verschillende functies bij de HAS Hogeschool – waarvan de laatste jaren als directeur – en de voorbije drie jaar als directeur van Fontys Economische Hogeschool Tilburg.

Als nieuwe directeur wil Joris er ‘samen met alle collega's voor zorgen dat de JHS een topinstituut blijft’. Daarnaast hoopt hij een steentje bij te dragen aan onderwijsvernieuwing én aan de profilering van JHS in de regio. ‘Wat voor mij deze stap extra leuk maakt, is dat ik als jurist natuurlijk een inhoudelijke match heb met dit instituut en zijn medewerkers, studenten en stakeholders. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in.’

Het College van Bestuur van Fontys Hogescholen feliciteert Joris Fiers met de benoeming en heeft er veel vertrouwen in dat hij als JHS-directeur zijn ambities zal realiseren.