José Coenen maakt overstap naar Wesselo & Partners

José M.A. Coenen

José Coenen maakt overstap naar Wesselo & Partners

We zijn verheugd dat José Coenen ons per 1 april 2016 komt versterken. José past uitstekend in ons ambitieuze team. José heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak van executive search. Hij is voor elke kandidaat en opdrachtgever een gedreven en stevige gesprekpartner.

Zijn opdrachten verricht hij in de volle breedte van de publieke sector: onderwijs, cultuur, woningcorporaties, overheid en zorg & welzijn. Met zijn focus, kennis en uitgebreide netwerk voorziet hij in topfuncties: van toezichthouders/commissarissen en bestuurders tot directieleden en managers. De ervaring die hij heeft opgebouwd en het werk dat hij daar heeft verricht, zet hij bij ons groeiende en succesvolle team graag voort.

Partnership en vakmanschap
Binnen ons bureau zijn partnership en vakmanschap belangrijke waarden en beide begrippen kenmerken José.

Het is de kwaliteit van de relatie met kandidaten en opdrachtgevers in combinatie met de kwaliteit, autoriteit en skills van onze mensen. Samen zorgen die voor een
perfecte match: de juiste kandidaat op de juiste plek bij onze opdrachtgevers.

Breed bedienen
Met de komst van José vult Wesselo & Partners haar ambitie verder in om de publieke sector breed te bedienen - naast haar specialisatie in executive search voor kennisintensieve instellingen en onderwijs.

Met hartelijke groet,

Wesselo & Partners