Gerard Wesselo doet een stap terug bij Wesselo & Partners

Gerard Wesselo doet een stap terug bij Wesselo & Partners. Gelukkig blijft Gerard als adviseur aan ons bureau verbonden. Gerard gaat zich richten op intensieve begeleiding van kandidaten in het sollicitatieproces. Een prachtige uitdaging! Uiteraard binnen de top van de publieke sector. Zijn nieuwe website wordt in de loop van januari 2019 gelanceerd.

Gerard heeft ruim 28 jaar het vak van executive search uitgeoefend. Hij is een meester in het maken van de juiste match. In de top van de onderwijsmarkt heeft hij talloze belangwekkende en eervolle opdrachten met veel creativiteit, passie, vakmanschap en succes vervuld. Selection as art was en is zijn trotse credo. Daarom zijn we ontzettend blij dat Gerard z’n gezicht nog vaak bij ons zal laten zien. Hij blijft onze gesprekspartner voor vraagstukken rondom werving & selectie.

Wesselo & Partners heeft zich de afgelopen jaren verbreed en is succesvol in de top van de publieke sector. Gerard is blij dat ‘zijn’ bureau zich verder ontwikkelt , groeit en doorgaat onder zijn naam. Hij weet dat het bureau in goede handen is.

Wij – de ‘Partners’ – danken Gerard voor zijn jarenlange inzet. We rekenen op een prettige voortzetting van uw relatie met Wesselo & Partners en blijven natuurlijk uw partner op het gebied van executive search vraagstukken in onderwijs, woningcorporaties, zorg en overheid.

Terug naar overzicht